Nekka-Nacht komt terug met Mama’s Jasje

De Nieuwe Snaar

BELANGRIJK BERICHT:

Nekka wil op Nekka-Nacht het publiek de beste affiche aanbieden en de artiesten het beste publiek.

Daarom willen we in deze blijvende onzekere tijden geen risico’s nemen en stellen we in samenspraak met de centrale gast Mama’s Jasje de nieuwe Nekka-Nacht uit naar 28 april 2023.

Uitstel is helemaal geen afstel maar wel een bewuste keuze om in zo optimaal mogelijke omstandigheden het beste Nederlandstalige concert te kunnen aanbieden aan alle fans

Als goede wijn nog beter wordt door een jaar langer te rijpen, dan wordt Mama’s Jasje in 2023 nog verrassender en zal de affiche van Nekka-Nacht nog uitdagender zijn.

Volg zeker ons recenter nieuws, o.a.  deze aankondiging voor meer info!

____________________________________________________

Na enkele jaren afwezigheid komt Nekka-Nacht , hét festival van het Nederlandstalige lied, in 2022 2023 terug met uiteraard een avond vol Nederlandstalige muziek en met het vertrouwde concept van de centrale gast.

Voor de nieuwe editie volgend jaar wordt Mama’s Jasje de centrale gast en treedt daarmee in de voetsporen van o.a. Bart Peeters, Kommil Foo, Raymond van het Groenewoud, Stef Bos en vele anderen.

Mama’s Jasje scoorde tal van hits waaronder ‘Als De Dag Van Toen’, ‘Teken Van Leven’, ‘Zo Ver Weg’ ‘Laat Me Alleen’ en ‘Het Is Over’ die in het collectief geheugen gegrift staan.

De band rond Peter Vanlaet is met 1,4 miljoen albums immers één van de bestverkochte Belgische artiesten.

In 2020-2021 viert Mama’s Jasje hun 30e verjaardag. Naar aanleiding hiervan kwam het album ‘De Jaren Van Verstand’ uit. Een dubbelalbum met de grootste hits, songs die Peter bracht in Liefde Voor Muziek en nieuw werk.

De band staat in de zomer van 2021 op een selectief aantal festivals en tourt in het najaar langsheen de theaters.

In het najaar van 2021 komt het nieuwe album uit.

Volgend jaar volgt er opnieuw een hoogtepunt want dan is Mama’s Jasje – één nacht alleen – de centrale gast op Nekka-Nacht!

De Nekka-Nacht zal volgend jaar op 22 april 2022 28 april 2023 plaats vinden in de Lotto Arena.

In de loop van de volgende maanden zullen de andere gastartiesten bekend gemaakt worden.

Tickets : Teleticketservice 070/345 345 of www.teleticketservice.com