Wedstrijd Nekka-Nacht 2023: Zoek een nieuw Mama’s Jasje

Het wedstrijdreglement

 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Nekka VZW, Collegelaan 106, 2100 Deurne.
 2. De wedstrijd loopt van 27-02-2023 tot en met 26-03-2023.
 3. Aan de wedstrijd kan worden deelgenomen zonder aankoopverplichting.
 4. Alle natuurlijke personen kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Er is één deelname mogelijk per account op de sociale platformen: Facebook & Instagram. Bij meerdere deelnames gelden alleen de meest recente deelname.
 5. Alleen deelnames die zijn ingediend vóór 27-03-2023 zijn geldig. Deelnames die niet voldoen aan onderstaande voorwaarden zijn ongeldig.
  1. Voor Instagram is een deelname pas volledig indien @nekkanacht en @mamasjasjeofficial getagd worden in je verhaal.
  2. Voor Facebook is een deelname pas volledig indien de pagina van @Nekka-Nacht en @Mama’s Jasje getagd worden in de tekst bij de foto.
 6. De prijs bestaat uit: het afgeven van het gekozen jasje op het podium tijdens het optreden van Mama’s Jasje op Nekka-Nacht 2023 en een meet and greet met Peter Vanlaet. De prijs kan niet worden omgeruild of uitbetaald in contanten.
 7. De winnaar wordt aangeduid aan de hand de ingediende foto. De beoordeling gebeurt door een team van Nekka-medewerkers en Peter Vanlaet. Tegen deze uitspraak is geen beroep mogelijk.
 8. De winnaar wordt persoonlijk via zijn/haar gebruikte sociaal platform op de hoogte gebracht op 17-04-2023.
 9. De winnaar geeft zijn/haar toestemming om zijn/haar naam en foto te gebruiken voor alle publicitaire doeleinden die betrekking hebben op deze wedstrijd (bv. publicatie op Facebook, Instagram, TikTok en onze website).
 10. Er wordt niet getelefoneerd of gecorrespondeerd in verband met deze wedstrijd.
 11. Nekka VZW behoudt zich het recht voor de wedstrijd te annuleren in geval van overmacht.
 12. Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaren de deelnemers zich onvoorwaardelijk akkoord met de bepalingen van dit reglement.