De Theatergarage en Nekka presenteren het tweede digitale concert met 3 optredens.

De Nieuwe Snaar

Op zaterdag 6 maart bieden Nekka en de Theatergarage een digitaal concert aan met 3 optredens, via youtube:

  • Iris Penning
  • Rik Tans + Billy & Bloomfish
  • Eva De Roovere

Het optreden start om 19u30 en zal tot ongeveer 21u30 duren.

Iris Penning
Naast muzikante is ze ook de Stadsdichter van Eindhoven. Ze stond meer dan duizend keer op de planken: in Paradiso, op Oerol, op theaterfestivals en in poppodia door heel Nederland en België. Ze deelde het podium met Spinvis en bracht drie platen uit die lovend werden ontvangen door de muziekmedia.
In Augustus 2019 won ze de Nekka-wedstrijd.

Rik Tans
Rik Tans: THANS komt er verandering, ALTANS dat is het plan. TANS brengt Nederlandstalige, humoristische liederen, over het leven en de liefde, alleen,gewapend met zijn gitaar. TANS wordt vakkundig en emotioneel bijgestaan door Kathleen Vandenhoudt en Pascale Michiels oftewel Billy & Bloomfish.

Eva De Roovere
Eva De Roovere kent u van de folkrockgroep Kadril, van Oblomow en van ‘Kleine Blote Liedjes’. Maar vooral van haar solo-albums ‘De jager’, ‘Over & weer’, ‘Mijn huis’ en ‘Viert’, een album dat samenloopt met de dichtbundel ‘Positron’. Haar muziek krijgt platina en triple gouden awards en ze staat met Diggy Dex op 1 in de Nederlandse hitlijsten met ‘Slaap lekker’, zijn remix van ‘Fantastig’. Ondertussen heeft ze een boek vol brievengeschreven, drie Engelstalige albums uitgebracht en werkt ze volop aan nieuw repertoire. Eva toert solo of met band, met eigen werk en met verschillende projecten, door België en Nederland.