Nekka kleurt de zomer met de “Nekka-ONVERWACHT-sessies”

De Nieuwe Snaar

Nekka vzw wil Nederlandstalige artiesten in de komende zomermaanden op haar manier een cultureel hart onder de riem steken.

Op 7 zaterdagavonden in de maanden juli en augustus nodigt Nekka het publiek uit om in de Boelaer Zomerbar in het Te Boelaerpark te Borgerhout te komen kijken en luisteren naar een Nederlandstalige artiest.

Speciaal voor deze zomerconcerten is dat het publiek niet weet welke artiest zal optreden. De Nekka-ONVERWACHT-sessies schotelen het publiek telkens een ‘geheime’ Nederlandstalige artiest voor.

Zo kan elk concert een verrassing zijn, een pure ontdekking of een welkome en langverwachte herbeleving. Misschien wel onbekende liedjes van een bekende artiest, of bekende liedjes van een onbekend talent. Misschien een artiest waarop u al lang zat te wachten of een artiest die u dringend beter moet leren kennen . Zeker is dat elke artiest erop gebrand is om het publiek na maandenlange onthouding een unieke avond te bezorgen

Alle zaterdagavonden vanaf 4 juli , met uitzondering van 11 juli. Telkens van 19.00u tot 20.00u in de Boelaer Zomerbar in het Te Boelaerpark.